Tillsammans får
vi innovation
att hända

Diamond icon
Office

Det börjar med en affärsutmaning

Många branscher genomgår förändring. Nya affärsmodeller, kundbeteenden, teknikskiften, kompetensbehov, regleringar - ja, listan av utmaningar kan göras lång. Propel är specialister på att djupdyka i affärsutmaningar, utforma relevanta och genomförbara strategier, och leder framtagandet av nya koncept och lösningar. Vi rör oss bekvämt från styrelserum, ner i tekniska lösningar och i möten med era kunder och er verksamhet.

Från utmaning till lösning

Propel process graph
Diamond icon

Upptäck några tidigare projekt

Bildelning på landet
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

Bildelning på landet

Eller rättare sagt i landet. Sveriges största nätverk av bilåterförsäljare ville kunna erbjuda bildelning och bilpooler till företag, kommuner och privatpersoner. Vi löste det, från norr till söder, med teknik i bilen och smidighet i mobilen. Idén är nu en rullande och lönsam affär på över 20 orter i landet.

Från idé till Panelista
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

Från idé till Panelista

Hur vet man vad kunderna vill ha? Den frågan ställde vi oss själva. Svaret? Man frågar dem, förstås. Vi bestämde oss att utveckla en digital tjänst som gör det snabbt och enkelt att kolla med kund. Det visade sig att fler tyckte det var en bra idé så det blev ett helt företag, Panelista, som vi själva driver.

Abonnera mera
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

Abonnera mera

Hur skapar man en affär med löpande intäkter och högt kundvärde? Ett sätt är att paketera tjänster i abonnemangsform. Inga överraskande kostnader för kund och lättare att sälja. Fråga vår nationella kund, de vet, nu när de har helt nya paketeringar och ett modernt, molnbaserat säljsystem på plats.

Sluta ta betalt
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

Sluta ta betalt

Ibland blir teknik för gammal. End of life. Denna gång var det ett betalsystem, på flera hundra platser i Sverige, som tog slut. Vi byggde nytt, i molnet, och integrerade med banksystem, affärssystem och ännu fler system. Det gick bra och nu tar man betalt igen. Modernt och säkert, förstås.

Försäkring = spännande
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

Försäkring = spännande

Hm… 🤔 Kan man hjälpa människor att undvika olyckor istället för att hjälpa dem efter olyckan hänt, då snackar vi! Så vi tog en teknisk lösning som hindrar rattsurfning och bakade ihop det med premiering av säkrare körning. Det blev en spännande försäkring från ett av Sveriges största försäkringsbolag.

“Hjälp oss nå ny målgrupp”
AFFÄRSUTVECKLINGKONCEPTPRODUKT

“Hjälp oss nå ny målgrupp”

Små och medelstora företag är inte som jättestora företag. De vill ha lite administration och mycket glädje hos medarbetarna. Gärna smidiga digitala tjänster utan krångel också. Vi gjorde beställning och innehav av förmåns- och personalbilar till en helt ny upplevelse. För en ny målgrupp och en ny affär.

Heart icon

Vi utgår från att vår relation blir långvarig

Alla på Propel har erfarenhet av strategiarbeten, behovsanalyser, att utforma nya affärsmöjligheter, leda produktutveckling och implementationer, och att jobba med utrullning och förändringsarbeten i organisationer. Vi har arbetat med våra kunder i många år och värdesätter långvariga relationer. Vår team-approach gör att vi jobbar effektivt, med hög kvalitet och med fokus på verkliga resultat. Att jobba med oss är utmanande, lärorikt och energigivande.

Arrow icon

Ta första steget

Behöver din verksamhet en injektion av entreprenörskap eller är du personen som känner att du vill jobba med oss? I så fall tycker vi att du ska ta kontakt. Tillsammans hittar vi sätt att skapa nya affärsvärden. Tillsammans får vi innovation att hända.

Besök oss

Kungsgatan 57, 411 15 Göteborg

© 2024 Propel. All rights reserved.